Autori

Autori

  1. /
  2. Despre
  3. /
  4. Autori
19 posts
Profesor la Colegiul Național ”Frații Buzești” din Craiova, județul Dolj. Sunt o persoană sociabilă, creativă. Îmi place să discut cu prietenii, să-i fac să zâmbească. Mă consider o persoană echilibrată. Îmi place să citesc, este un lucru care mă relaxează.
View Posts →
12 posts
Profesor la Școala Gimnazială Negoi, județul Dolj. Sunt o persoană sociabilă, iubitoare de natură și dornică de a fi de folos celor din jur.
View Posts →
12 posts
Profesor la Liceul "Traian Vuia" din Craiova. Sunt o persoană onestă, adaptabilă, îmi place lucrul în echipă, siguranța, sunt motivată, dețin abilități de bună comunicare, sunt empatică, perseverentă. Sunt genul de om căruia îi plac provocările și se implică.
View Posts →
12 posts
Profesor la Liceul Tehnologic Horia Vintilă din Segarcea, județul Dolj. Atitudine proactivă, comunicare eficientă, spirit de echipă, răbdare și întotdeauna orientată spre reușită.
View Posts →
11 posts
Sunt profesor de religie în cadrul mai multor școli (Școala Gimnazială Săulești, Școala Gimnazială nr. 1 Bumbești-Jiu și Liceul Tehnic „Henri Coandă”) și sunt din Bumbești-Jiu, județul Gorj. Sunt un om simplu care răspunde la toate solicitările.
View Posts →
9 posts
Profesor la Colegiul Economic "Gheorghe Chițu" din Craiova.
View Posts →
8 posts
Profesor la Școala Gimnazială Nr.1 Motru, județul Gorj. În esență toți oamenii sunt la fel. Despre mine nimic special
View Posts →
8 posts
Profesor la Școala Gimnazială Filiași, județul Dolj. Muncitoare, cooperantă, sociabilă, deschisă la nou.
View Posts →
8 posts
Profesor la Școala Gimnazială ,,Alexandru Macedonski" din Craiova, județul Dolj. Sunt un om integru, cu capacitate de asimilare de noi informații și abilități, autodidact, cu spirit analitic și aptitudini de coordonare și colaborare. Îmi place lucrul în echipă și accept provocările.
View Posts →
7 posts
Profesor la Școala Gimnazială Prigoria, județul Gorj. Sunt o persoană sociabilă, comunicativă și îmi place să cunosc oameni noi.
View Posts →
7 posts
Profesor la Școala Gimnaziala Nr.1 Țicleni, județul Gorj. Motivat, flexibil, creativ, cu simțul umorului.
View Posts →
7 posts
Profesor la Colegiul Tehnic Mătăsari, județul Gorj. Sunt o persoană sociabilă, adaptabilă, onestă și curajoasă. Dețin bune abilități de comunicare și îmi plac provocările, iar lucrul în echipă este o plăcere deosebită.
View Posts →
7 posts
Profesor la Școala Gimnazială Hurezani, județul Gorj. Sunt o persoană corectă, optimistă și sociabilă. Îmi plac oamenii și sunt mereu dornic să ajut pe cei din jur.
View Posts →
7 posts
Profesor la Școlile Andreești, Bărbătești și Căpreni, jud. Gorj Sunt o persoană calmă, blândă și liniștită. Știu să empatizez cu elevii și să mă adaptez la nivelul lor de înțelegere. Am multă răbdare și îmi place să fiu implicat în diverse proiecte educaționale. Consider că fără Dumnezeu nu se poate face nimic.
View Posts →
7 posts
Profesor la Liceul Teoretic "Independența" din Calafat, județul Dolj.
View Posts →
7 posts
Profesor la Școala Gimnazială Calopăr. Iubesc copiii și îmi place să lucrez cu ei.
View Posts →
7 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Mihai Viteazul" din Craiova, județul Dolj. Sunt muncitoare, empatică și perseverentă.
View Posts →
6 posts
Profesor la Liceul Tehnologic Auto din Craiova, județul Dolj. Sunt o persoană care răspândesc în jurul meu dragoste, bunătate, blândețe, respect, sinceritate, calmitate și sunt încrezător în capacitatea mea de a face față provocărilor sau lucrurilor rele care pot să apară astfel fac în așa fel încât lucrurile rele să nu se întâmple.
View Posts →
6 posts
Profesor la Școala Gimnazială Unirea din satul Unirea, județul Dolj. Sunt o persoană sociabilă, mă relaxează lucrul în echipă, îmi place să mă implic în diferite activități de voluntariat. Prefer să mi se spună întotdeauna adevărul decât o minciună frumoasă. La orice problemă se găsește soluție!
View Posts →
6 posts
Profesor la Școala Gimnazială Antonie Mogoș Ceauru-Balesti, județul Gorj. Sunt o fire calmă, gândesc pozitiv indiferent de situație.
View Posts →
6 posts
Profesor la Colegiul Tehnic "Ion Mincu" din Târgu-Jiu, județul Gorj. Sunt o persoană deschisă, sociabilă și dornică de a învăța lucruri noi.
View Posts →
6 posts
Profesor la Colegiul Național Pedagogic "Ștefan Velovan" din Craiova, județul Dolj. Sunt perseverentă, optimistă, empatică, adaptabilă, jovială, bun comunicator.
View Posts →
6 posts
Profesor de Religie Ortodoxă la Școala Gimnazială Nr.3 din Băilești, județul Dolj. Optimismul și pozitivismul sunt trăiri care mă însoțesc permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din mine un om motivat și plin de speranță. Un avantaj incontestabil pentru cariera mea îl constituie faptul că am avut și am aproape oameni care m-au ajutat și mă ajută să evoluez, să îmi doresc mai mult și să nu renunț atunci când apar obstacole. Consider că următorul motto este cel mai potrivit pentru a evidenția poziția pe care o am și o voi avea întotdeauna în fața oamenilor pe care îi întâlnesc: „Valoarea unui om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească.” (Albert Einstein)
View Posts →
5 posts
Profesor la Școala Gimnaziala Afumați, județul Dolj. Fire deschisă și sinceră, ușor timidă, dornică de a cunoaște.
View Posts →
5 posts
Profesor de religie la Școală Gimnazială, Ecaterina Teodoroiu, Târgu-Jiu, absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Teologie, specializarea Pastorală, promoția 1998-2001.
View Posts →
5 posts
Profesor la Liceul Tehnologic Bilteni, Gorj. Sunt o persoană dinamică care se adaptează în orice situație. Îmi place munca în echipă și să învăț lucruri noi.
View Posts →
4 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Vasile Alecsandri" din Nufăru, județul Tulcea. Sunt calm, liniștit, calculat.
View Posts →
4 posts
Profesor la Colegiul Economic “Gheorghe Chițu” din Craiova, Dolj. Sunt o fire veselă, optimistă, cu un spirit dezvoltat de organizare. Iubesc muzica și copiii.
View Posts →
4 posts
Profesor la Școala Gimnazială Fărcaș, județul Dolj. Sunt o persoană optimistă și pozitivă, trăsături ce mă însoțesc permanent în activitatea profesională. Sunt o persoană motivată și plină de speranță.
View Posts →
3 posts
Profesor la Școala Gimnazială Fărcaș, județul Dolj. Sunt o persoană optimistă și pozitivă, trăsături ce mă însoțesc permanent în activitatea profesională. Sunt o persoană motivată și plină de speranță.
View Posts →
3 posts
Profesor la Liceul Tehnologic "Ștefan Odobleja" din Craiova, județul Dolj. Sunt o persoană veselă, cu deschidere către nou și frumos, comunicativă, empatică, sociabilă. Mă caracterizează spontaneitatea, echilibrul, creativitatea, adaptabilitatea, simțul umorului. Îmi place să lucrez în echipă și să obțin rezultate bune; de asemenea pot face față ușor problemelor apărute, iar în situații de stres îmi păstrez calmul și iau decizii bune.
View Posts →
3 posts
Profesor la Colegiul Național Tudor Arghezi din Târgu Cărbunești, județul Gorj. Punctual, serios, modest, îngăduitor, comunicativ, calm.
View Posts →
3 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Corabia, județul Olt. Sunt prietenoasă, îmi place lucrul în echipă, să inițiez și să organizez activități, sunt creativă, energică, empatică și optimistă.
View Posts →
3 posts
Profesor la Școala Gimnaziala Segarcea, județul Dolj. Sunt un om empatic, cu capacitate de asimilare de noi informații și abilități, autodidact, cu aptitudini de colaborare. Îmi place lucrul în echipă și accept provocările.
View Posts →
3 posts
Profesor la Școala Gimnazială Nr. 1 din Dăbuleni, Dolj. Sunt o persoană sinceră, comunic permanent cu elevii mei de aceea sunt foarte apropiată de ei, căutând permanent să îi apropii de Dumnezeu.
View Posts →
3 posts
Profesor la Colegiul Național "George Coșbuc" din Motru, județul Gorj. Sunt o persoană modestă, generoasă, optimistă, perfecționistă, dețin bune abilitați de comunicare, adaptabilitate la elemente de noutate, manifestând spirit de echipă, responsabilitate pentru propriile acțiuni, care înfruntă provocările și nu se lasă copleșită de situații. Sunt atrasă și fascinată de tot ceea ce ține de autenticitatea, simbolistica și promovarea portului tradițional românesc și arta cusăturii.
View Posts →
3 posts
Profesor la Liceul cu program sportiv Slatina. Sunt o fire veselă, optimistă, comunicativă, perseverentă, empatică. Iubesc copiii, pictura și muzica. Deviza mea este: ”Nihil sine Deo!”
View Posts →
3 posts
Profesor la Școala Gimnazială Scăești, județul Dolj. Sunt o persoana comunicativă, cu pricepere organizatorică și cu puterea de a raționa, de a discerne, de a sesiza esențialul. Am aptitudini profesionale și conștiinciozitate în îndeplinirea obligațiilor. Ma preocupă dezvoltarea profesională continuă și învățarea pe tot parcursul vieții.
View Posts →
3 posts
Profesor la Liceul Tehnologic Turceni, Jud Gorj. Sunt o persoană optimistă, comunicativă și veselă.
View Posts →
3 posts
Profesor la Liceul "Voltaire" și la Liceul "Traian Vuia" din Craiova. Sunt o persoană sinceră, optimistă, deschisă, comunicativă, sociabilă, adaptabilă și empatică.
View Posts →
3 posts
Profesor la Colegiul Național Pedagogic "Ștefan Velovan" din Craiova. Sunt o persoană comunicativă, optimistă și empatica. Aceste trăiri mă însoțesc permanent în viața personală și activitatea profesională, făcând din mine un om motivat și implicat. Sunt deschisă către nou, activă și perfecționistă și îmi depășesc ușor zona de confort pentru provocări ce par imposibile. Îmi place lucrul în echipă și să aduc plus valoare proiectelor în care mă implic.
View Posts →
3 posts
Profesor la Școală Gimnazială "Sfântul Nicolae" Târgu Jiu, județul Gorj. Sunt o persoană dinamică, creativă, cu o gândire strategică, comunicativă, cu un spirit dezvoltat de observație, care dorește să tindă continuu către autodezvoltare profesională prin asumarea procesului de schimbare a practicilor didactice.
View Posts →
3 posts
Profesor la Școala Gimnazială Cioroiași, județul Dolj. Sunt o persoană sociabilă, calmă, perseverentă. Îmi place să lucrez în echipă, deschisă pentru orice provocare.
View Posts →
3 posts
Profesor la Liceul Teoretic "Nicolae Titulescu" din Slatina.
View Posts →
3 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Nicolae Bălcescu" din Craiova, județul Dolj. Sunt o fire pozitivă, empatică și comunicativă. Îmi place să îi ajut pe cei din jur și să țin pasul cu provocările actuale. Zâmbetele copiilor, lucrul în echipă și reușitele îmi umplu sufletul de bucurie. În timpul liber, iubesc să călătoresc cu familia și prietenii.
View Posts →
2 posts
Profesor la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu, județul Gorj. Dinamică, implicată empatică.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială ,,Gheorghe Bibescu’’ din Craiova, județul Dolj. Sunt o persoană calmă, răbdătoare, perseverentă. Mă caracterizează respectul, grija, bucuria, dragostea și responsabilitatea față de cei cu care interacționez . Relaționez ușor cu cei din jur, având aptitudini pentru lucrul în echipă.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Dimitrie Grecescu", județul Mehedinți. "Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!"
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială Eselnita din Eselnita, județul Mehedinți. Cuvintele care mă definesc: creativitate, sensibilitate, credință.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială din Tomșani, județul Vâlcea. Valorile mele: seriozitate, corectitudine
View Posts →
2 posts
Profesor la Liceul Tehnologic Turburea, județul Gorj.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială Nr.14, județul Mehedinți. Sunt o persoană sociabilă, creativă, deschisă pentru munca în echipă și pentru acumularea de noi cunoștințe și metode de predare-invățare impuse de noile realități în care ne desfășurăm misiunea.
View Posts →
2 posts
Profesor la Liceul Teoretic "Adrian Păunescu" Bârca, județul Dolj. Sunt o fire optimistă, deschisă, sociabilă și veselă.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu din Slatina, județul Olt. Am absolvit Universitatea de Teologie Ortodoxă București, specializarea: Teologie-asistență socială, în anul 1997, am obținut diploma de Masterand-Resurse Umane în 2010 și Gr. did. I în 2007. Abilități sociale: Flexibilitate, sociabilitate, optimism, bun organizator și coordonator etc.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnaziala Ghindeni din Craiova, județul Dolj. Sunt o persoană sociabilă, deschisă către cunoaștere și perfecționare. Îmi place atât lucrul individual, cât și cel în echipă.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială Sat Gura Văii din Bujoreni, județul Vâlcea. Sunt comunicativ, serios, punctual.
View Posts →
2 posts
Profesor la Liceul De Arte I St Paulian din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți. O persoană comunicativă, serioasă, sinceră și căreia îi place lucrul în echipă.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școală Gimnaziala Galicea Mare județul Dolj. Sunt o persoană responsabilă, calmă și îmi place munca în echipă.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială Belot din Sopot, județul Dolj. Sunt o persoană perseverentă, sunt deschis la idei noi, devotat intru totul activităților pe care le desfășor, dinamic și optimist! Denot seriozitate în tot ceea ce fac și exprim dreptate și optimism!
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Ioan Grecescu" Brădești, județul Dolj. Sunt o persoană sociabilă, calmă și atentă la detalii. Îmi place să descopăr lucruri noi și accept "ineditul" fiecărei zile cu optimism și încredere în forțele proprii.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială Bistreț, județul Dolj. Sunt perseverent și optimist.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Tudor Vladimirescu" din Drăgășani, județul Vâlcea. Sunt o persoană comunicativă, empatica, îmi place lucrul în echipă, sunt responsabilă și perseverentă. Mă caracterizează o voință puternică și ceea ce îmi propun realizez cu maximă dăruire.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Eliza Opran" din Ișalnița, județul Dolj. Sunt ambițioasa și perseverentă.
View Posts →
2 posts
Profesor la Colegiul Tehnologic Constantin Brâncoveanu din Baia De Aramă, județul Mehedinți. Sunt sociabil, implicat și îmi place cercetarea în domeniul etnografic și istoric.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Lascăr Catargiu" din Craiova. Mă consider o persoană corectă, optimistă și energică. Încurajez comunicarea deschisă și modul de lucru colaborativ.
View Posts →
2 posts
Sunt profesor de religie ortodoxă la Școala Gimnazială Măceșu de Sus, județul Dolj. Mă consider o persoană sinceră și serioasă în tot ceea ce fac. Îmi place să deprind lucruri noi și folositoare în viața profesională , sunt o fire optimistă, mă bazez pe bunătate, răbdare și corectitudine. Valorile după care mă conduc în viață sunt cele creștine: iubirea, dreptatea și adevărul.
View Posts →
2 posts
Profesor la Liceul Teoretic "Henri Coandă" din Craiova, județul Dolj. Sunt o persoană corectă, orientată spre găsirea soluțiilor, discretă, implicată în proiecte variate, fiind permanent conectată la exigențele unui învățământ de calitate. Sunt dedicată idealurilor mele, cred în oameni și în binele din fiecare dintre noi.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială Castranova, județul Dolj.
View Posts →
2 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Ștefan Protopopescu" din Slatina, județul Olt. Sunt o persoană sociabilă, empatică, dornică de a fi de ajutor celorlalți.
View Posts →
1 posts
Profesor la Liceul Charles Laugier din Craiova, județul Dolj. Sunt o persoană empatică și optimistă. Valorile după care mă ghidez sunt generozitatea și independența. Îmi place să dăruiesc, fiindcă a dărui rimează direct cu fericirea.
View Posts →
1 posts
Profesor la Liceul Teoretic "Tudor Vladimirescu" Drăgănești-Olt, județul Olt. Sunt o persoană implicată, răbdătoare, înțelegătoare.
View Posts →
1 posts
Profesor la Colegiul Național Economic Theodor Costescu" din Dr. Tr. Severin, județul Mehedinți. Sunt o persoană sinceră, perseverentă, organizată și sociabilă.
View Posts →
1 posts
Profesor la Colegiul Național “Carol I” din Craiova. Sunt o persoană empatică, onestă, perseverentă și responsabilă. Dețin excelente abilități de comunicare, de a lucra în echipă, adaptabilitate în relațiile interumane, interes pentru dezvoltarea profesională continuă şi pentru învățarea pe tot parcursul vieții.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Mircea Eliade" din Craiova, județul Dolj. Sunt o persoană deschisă spre nou, perfecționistă, empatică și responsabilă. Îmi place să lucrez cu copiii și cred că provocările de orice fel din viața noastră sunt o ocazie de a deveni mai buni, mai speciali și, nu în ultimul rând, de a progresa.
View Posts →
1 posts
Sunt profesor la Liceul Tehnologic "Ștefan Anghel" Băilești, județul Dolj. Iubesc ceea ce fac și sunt responsabilă.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școala Gimnazială Theodor Costescu, județul Mehedinți. Sunt o fire sociabilă, căreia îi place să lucreze în echipă și sunt încrezătoare în capacitatea mea de a face față provocărilor.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școala Gimnazială Piatra, județul Olt.
View Posts →
1 posts
Școala Gimnazială "Constantin Săvoiu" din Tg. Jiu, județul Gorj. Consider că efortul și plăcerea de a ajuta constituie note particulare în reușitele umane și profesionale.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Simion Bărnuțiu" din Zalău, județul Sălaj. Motto: Perfecționare prin formare.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școala. Gimnazială Nr. 5 din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.
View Posts →
1 posts
Profesor la Liceul Energetic, județul Gorj. Sunt o persoană sinceră, comunicativa, implicată atât în activitatea didactică de zi cu zi, dar și în cea cu predispoziție către inovație. Îmi place lucrul în echipă, sunt receptiva la idei noi și caut să respect întru totul deontologia profesională. Răspund cu promptitudine și bucurie solicitărilor, atât la nivel profesional, cât și în mod general.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școală Gimnazială Constantin Gerotă din Calafat, județul Dolj. Sunt o persoană calmă, optimistă și mereu zâmbitoare.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școala Gimnazială “Alice Voinescu”, județul Mehedinți. Prietenos - responsabil - dedicat.
View Posts →
1 posts
Profesor la Liceul Tehnologic "Alexandru Borza" din Cluj-Napoca. Tributară pasiunii pentru învățământ, sunt o persoană conștiincioasă și implicată.
View Posts →
1 posts
Profesor la Colegiul Național "Traian" din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți. Profesor de religie cu o vechime de 20 de ani.
View Posts →
1 posts
Profesor la Liceul Tehnologic de Turism din Călimănești, Râmnicu Vâlcea. Sunt o persoana sociabilă, comunicativă, sârguincioasă, căreia îi plac provocările.
View Posts →
1 posts
Profesor la Colegiul Național Gib Mihăescu din Drăgășani, județul Vâlcea. Activitățile desfășurate în procesul educațional de la școală sunt tratate cu responsabilitate și seriozitate. Implicare în activitățile extracurriculare care contribuie la dezvoltarea elevilor.
View Posts →
1 posts
Profesor la Colegiu Național "Elena Cuza" din Craiova, județul Dolj. Sunt o persoană sociabilă. Îmi place studiul individual, lucrul în echipă și sunt dispus întotdeauna să învăț lucruri noi.
View Posts →
1 posts
Profesor la Colegiul Național "Gheorghe Țițeica" din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.
View Posts →
1 posts
Profesor de Religie în cadrul a doua școli (Liceul Teoretic Cujmir și Școala Gimnazială Vânători) din județul Mehedinți. Sunt o persoană sociabilă, îmi place să mă implic în diferite activități de voluntariat, îmi place lucrul în echipă. Iubesc muzica și copiii.
View Posts →
1 posts
Profesor la C.N.I "Matei Basarab" din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea. Sunt o persoana sociabilă, optimistă și ambițioasă.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școala Gimnazială Mircea Eliade din Craiova, județul Dolj. Iubesc oamenii, florile și zilele însorite.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școala Gimnazială Coșoveni, județul Dolj. Sunt o persoană conștiincioasă, perseverentă, energică, sinceră, onestă, preocupată permanent de perfecționarea metodică, de dezvoltarea personală și profesională.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școala Gimnazială "Gheorghe Tătărescu" din Târgu-Jiu, județul Gorj. Îmi place să învăț pe copii despre Dumnezeu.
View Posts →
1 posts
Sunt profesor la Școala Gimnaziala “Sf. Gheorghe”. Optimismul și pozitivismul sunt trăiri care mă însoțesc permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din mine un om motivat și plin de speranță.
View Posts →
1 posts
Profesor la Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea. Motto: "NIHIL SINE DEO"
View Posts →
1 posts
Profesor la Colegiul Național "Traian" din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți. Cum mă descriu: calmă, serioasă, responsabilă.
View Posts →
1 posts
Profesor la Școala Gimnazială "George Poboran" din Slatina, județul Olt. Sunt o persoană responsabilă, empatică, sociabilă. Îmi place să lucrez cu oamenii.
View Posts →